tirsdag 10. august 2010

Travle dager...

Sommeren har flydd forbi, og her i midten av landet har dagene allerede begynt å bli kaldere... Vi som ble lurt med at sommeren skulle komme for fullt i august. Bulls#%t.:P
Men sommeren har vært koselig likevel, til tross for en god del manglende sommervær. 

Knotten har vært like deler hos meg og pappa'n sin de siste tre ukene i ferien. Den første uka delte vi i to, og Knotten var hos pappa fra onsdag til søndag. Deretter var det en uke hos meg, og siste uka hos pappa'n.:) Pappaferien har blitt tilbringt i Åre/Huså, Sverige. Og den uka Knotten var hos meg, var vi på besøk fra torsdag til fredag. Den siste uka kom jeg på besøk til Sverige på torsdag, og skulle egentlig dra hjem fredag. Men det er så koselig å være i Sverige, og å få litt ekstra tid med Knotten, at jeg jaggu ble værende til søndag.:D

Det er all reisinga vi har gjort i ferien. Men koselig å være hjemme også.:) Man trenger jo ikke å fly for å få en fin sommer.:) Vi sparer sydenturen til jula vi.;)

Knotten begynte i går i barnehagen igjen etter ferien. Ferien ble jo ganske lang siden han var syk. Egentlig skulle han ha en uke ferie, en uke bhg, og deretter tre uker ferie. Nå var jo han syk akkurat den bhg-uka mellom feriene, så det ble 5 uker ferie på ham gitt.:)

Det var ikke bare moro å begynne på barnehagen igjen gitt. Han gråt sårt da jeg dro, så jeg var på nippet til å snu og hente ham igjen.:( Men jeg måtte bare dra, så ringte jeg heller og spurte hvordan det gikk en stund etterpå. Han hadde grått og "kuret" ganske lenge etter jeg dro, så han var sliten når jeg hentet ham kl 14.30 til tross for lang dupp. Huff, det gjør vondt i mammahjertet.:( Men vi må få til tilvenningen igjen, slik at alt er 100% til neste uke.

For jeg har nemlig fått en supernyhet i sommer!!:D
Jeg har endelig fått plass på det etterlengtede sykepleierstudiet!!*hoppe rundt av glede* Så nå er jeg i gang med å fullføre drømmen om å bli jordmor.:) Hard work pays off, endelig.;)
Og jeg begynner den 17.august, så da må bhgtilvenningen være overstått.;)

Han får heller litt kortere dager denne uka, men neste uke er det alvorlige greier, med frokost i barnehagen uten mamma ved siden av, og lange dager før jeg eller pappa'n er ferdig på jobb og skole. Heldigvis har vi mange rundt oss som mer enn gjerne vil stille opp og hente Knotten litt tidligere en dag en gang i blant.:)

Denne uka holder vi på å venne oss på å legge oss (meg) tidlig, og stå opp før kl 07.00. Og i dag var den verste dagen. Jeg var utrolig trøtt...*dån* Men det er vel dag 2 som er verst etter ferie har jeg hørt.:P Uansett måtte jeg opp når klokka ringte kl 06.45, for Knotten hadde gjort big business i bleia, han skulle på bhg, og katten vår + oldebesten sin katt, Vito, skulle leveres til veterinæren kl 08.30 for puddelklipp (moahahaha) pga tover/knuter i pelsen. I tillegg har Maximuz (vår katt) fått en verkebyll, pga sår etter slossing, bak det ene øret som må sjekkes og fikses. Stakkars pusen har ikke hatt det godt de siste dagene, så det blir nok godt og få tatt hull på den og fått renset og plastret såret.:)

De skal hentes kl 16.30, og jeg skal spandere på dere lekre puddelklippbilder når jeg får dem hjem, hehehe.:P

Ha en fin sensommerdag!:D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar